Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image
0

Interjú

Elég hihetetlen ha azt nézem, hogy egy korombeli fiatalemberrel  beszélgetek és azt meséli,hogy 20 éves a zenekara.Pedig így van.A veszprémi plaza  parkolójában összefutva Stósz Lacival jól eldumáltunk pedig csak egy 1 perces dolog miatt találkoztunk. Akkor igértem neki ezt az interjút.

Elég volt címmel jelent meg egy 3 számot és egy videóklippet tartalmazó kislemeze az Ellenzék zenekarnak.

Ha valaki jártas a hazai metál zenében, annak biztosan ismerõsen cseng a kaposvári Morpheus zenekar neve. Az immáron hattagú csapat kis országunk legjobb power-metal zenéjét játssza, megjelent harmadik nagylemezük, s nemrég belevágtak egy húszállomásos turnéba is. Hogy pontosan kik õk, milyen zenét képviselnek, és hol találkozhatsz velük, arról Könnyû Tamás, a zenekar énekese és szövegírója mesélt. 

Mondta Spanyi a Robinzon Cirkusz együttes cirkusz igazgatója. Persze teljesen az ellenkezõjét bizonyítják. Aki sûrûn jár mostanába Pallai Produkciós rendezvényre az találkozhatott párszor a mókás kinézetû csapattal. Ha meg a Disco címû remekbe is sikerült belehallgatni onnantól már az ember nem szabadul ettõl a zenekartól. A szombat esti discoláz anyád meg otthon disznót vág sorokat még a mai nap is sokszor dúdolom. Az új lemez megjelenése alkalmából Spanyival beszélgettem. 

Deák Bill Gyula is ott lesz a Rock és blues legendák között
Chuck Berry azt mondta róla: "A legfeketébb hangú fehér énekes". Amikor a kezdetek kezdetén énektanárhoz akart járni, operaszínpadra küldték volna. Különleges ember különleges torkából különleges dalokat hallhatunk november tizedikén Nyíregyházán, a Zrínyi Ilona Gimnázium csarnokában.
 

Nagy Feró és a Beatrice is ott lesz a Rock és blues legendák között
Nagy Feró, úgy látszik, elõre kipiheni a tizedikei, nyíregyházi koncert fáradságait "hétköznap délelõtt tizenegy órakor telefonhívásomra ébred" A Beatrice november 10-re, a Zrínyi Gimnázium csarnokába ritkán játszott, régi dalokkal és a szokásos "ricsés-baboskendõs" õrülettel készül.