Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image
0

Hírek, infók, a Pallai Produkcó közleményei.

Sziasztok !

Pénteken a Velencei tó partján, szombaton Tállyán koncertezik a Kárpátia. Sok szép helyen megfordulunk év közben, és így lesz ez most hétvégén is. Várunk benneteket !

Hétvégén ismét együtt lépnek színpadra a KÁRPÁTIA,OSSIAN,LORD zenekarock. Pénteken Salgótarjánban,szombaton Egerben , a helyszín mindkét nap a városi sportcsarnok. Bemelegítésként a KRÍZIS fokozza a hangulatot. ROCK MINDENKINEK !

Pénteken reggel megérkeztek a kamionok, velük egy daru, fellépült a sátor, összesen 4 agregátor termeli az áramot, a nöi és férfi WC-k egymástól elkülönítve lettek elhelyezve. Áll már a büfésátor is, az öltözősátrak a fellépőknek szombaton reggel épülnek. Kapunyitás pontosan 12.30 -kor. ROCK és METAL mindenkinek !

Hihetetlen,elrepült ismét egy év, alig ért véget a Rock a Nevem turné, és már itt is, a 11. alkalommal megrendezésre kerülő METAL LIGET. Nagyon várjuk a találkozást sok baráttal,a fantasztikus koncerteket, sztorizgatásokat. Szeretjük a Metal Ligetet! ROCK legyen szombaton mindenkinek !

Megjelent az OSSIAN együttes új albuma, a Tűz jegyében címmel. Nekünk nagyon tetszik, gratulálunk az alkotóknak és közreműködőknek!

Ma este a KÁRPÁTIA zenekar Budapesten a Petőfi Csarnokban koncertezik. A DEPRESSZIÓ Tatabányán, az OSSIAN Komáromban,a ROAD Kiskunfélegyházán, a TANKCSAPDA Dombóváron lép fel. HOBO Klub a Fonó Budai Zeneházban. Infokat a zenekarock honlapján találtok. Legyen ROCK estére mindenkinek!

A hétvégi időjárás okozta felfordulást sikerült rendezni, íme az új időpontok.

KAPOSVÁR-Magyar Rock Nap április 6-án , szombaton kerül megrendezésre. A KÁRPÁTIA  együttes HERENDEN április 7-én, vasárnap koncertezik, HAJDÚNÁNÁSON pedig május 25-én, szombaton lesz koncert! Lesz ROCK, gyertek!

A pénteki bulin a LORD kezési időpontja 20.30 , a KÁRPÁTIA PEDIG 22.00 órakor kezd. Az AKELA és a COOL HEAD KLAN kezdési időpontja változatlan. Ismét nagy buli lesz Szekszárdon!!!

A kaposvári Magyar Rock Nap (Baraca-Ossian-Kárpátia-Lord)
új időpontja: április 6. szombat

A már megváltott belépők a pótrendezvényre is érvényesek! Akinek nem jó az új időpont, az a vásárlás helyszínén április 5-éig továbbra is visszaválthatja.
A belépők elővételben kaphatók március 20-ától a Tourinform Irodában, valamint a Sportcsarnokban.

 

A ma esti,hajdúnánási Kárpátia koncert az időjárásra való tekintettel elmarad, hamarosan új időpontban kerül pótlásra a rendezvény.

Az elővételben megvásárolt belépőjegy a vásárlás helyszínén visszaváltható, illetve érvényes lesz az új időpontra kitűzött rendezvényre.