Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image
4

Közhírré tétetik:

XIV.METAL LIGET,I.LIGET FESZTIVÁL

Sziasztok ! Az időpont június 10-11, a helyszín  Szolnok, Tiszaliget,Turisztikai Központ lesz, két nap, két színpad, huszonkilenc produkció. Lehet sátrazni,kötelező jól érezni magatokat. További részletek hamarosan. Lesz ROCK !

2015 és a ROCK

Hihetetlen, de a már az első idei buli le is ment, és nagy örömünkre szolgált, hogy megtelt a zsámbéki Művház,és egy igazán hangulatos este kerekedett. Reméljük, a ma esti folytatás is hasonló lesz, várunk benneteket Csornán, ahol első koncertjét adja a Kárpátia, eddig még valahogy mindig kimaradt a koncertnaptárból . Ma beírjuk!

ROCK 2013 December

Sziasztok  ! 

Négy ünnepnap következik, 27-Cegléd, 28-Szombathely, 29-Várpalota, 30- Békéscsaba a helyszin ! Részletek a honlapon ! Szóljon a ROCK !

Paks,Nagyatád

Sziasztok !

A nagysikerü lemezbemutató koncert után, pénteken Pakson,szombaton Nagyatádon koncertezik a KÁRPÁTIA. Gyertek !

 

Pecsa,Lemezbemutató koncert

Pénteken Mindszenten koncertezik a KÁRPÁTIA, szombaton pedig lemezbemutató buli lesz a Pecsában ! Minden rajongót szeretettel várunk ! Jegyek elővételben is, és aznap este a helyszínen is kaphatók  ! 

Péntek és 2X szombat= ROCK

Ha ilyen képleteket kellett volna megoldanom a 80-as években, kitünő lettem volna. Pénteken Sporonban kezdjük a megfejtést, aztán ki jobbra,ki balra. Szombaton Tatabányán és Szombathelyen várunk benneteket ! Jegyek már kaphatók az elővételi helyeken, és természetesen aznap este majd a helyszíneken is! Legyen Rock!

Irány Szécsény

Sziasztok !

 

Nagyon várjuk a ma estét, évekkel ezelött voltunk Szécsényben, ideje volt visszatérni. Találkozunk este.

"Ha Te ott leszel..."

..az OSSIAN együttes ma esti lemezbemutató koncertjén, akkor jól döntöttél, mert szerintünk szuper jó az album, garantált a nagy buli! Fázni és ázni sem fogunk, a teremben dübörög majd a Rock. Legyen szombat és Rock ! Mindenkinek!